2022 Karavan Portatif Tuvalet Fiyatları

Kutlamalarda, mitinglerde, konserlerde, festivallerde, kongrelerde tuvalet ihtiyacını karşılamak bazen zor olabiliyor. Özellikle açık alandaysanız bu neredeyse imkânsız hale gelebiliyoruz. Bizler Mestem olarak Karavan tuvalet, mobil tuvalet, karavan portatif tuvalet gibi hizmetlerimizi sunarak istediğiniz yer için kiralama yapmanızı sağlıyoruz.

Kiraladığınız ürünleri temiz bir şekilde teslim etmeye özen gösteriyoruz. Kaliteli hizmetlerimizi makul fiyatlarla sizlere sunarak maddi açıdan da mutlu olmanızı sağlıyoruz. Piyasanın altında tuttuğumuz portatif tuvalet kiralama hizmetimizle her zaman yanınızdayız.Karavan portatif tuvalet kiralama fiyatlarımız ile ilgili daha net bilgi almak isterseniz telefon numaralarımızdan bize her zaman ulaşım sağlayabilirsiniz. Sizleri bilgilendirerek avantajlı tekliflerimizden yararlanmanızı sağlıyoruz.

Karavan Portatif Tuvalet

Karavan portatif tuvaletler istediğiniz yere kolay şekilde taşıyabileceğiniz, yerini istediğiniz zaman değiştirebileceğiniz seyyar tuvaletlerdir. Karavan, tekne, kamp alanları, şantiye gibi daha pek çok yerlerde kullanılarak ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Aynı zamanda karavanlarda tercih edilerek alandan tasarruf etmenizi sağlar.

Günümüzde hasta bireylerimiz için de tercih edilen modeldir. Karavan portatif tuvaletlerin içerisinde kendi pis su deposu vardır. Bu su deposu dolduğu zaman yerinden çıkarılarak boşaltılması gerekmektedir. Su deposu kolay şekilde yerinden çıkarak kısa sürede depoyu yenilemenizi sağlar.

Karavan portatif tuvaletlerin su deposunda portatif tuvalet koku giderici gibi özel kimyasallar bulunduğu için kimyasal tuvalet de denmektedir. İsteğinize ve ihtiyacınıza göre kapasiteye sahip portatif tuvalet karavan kiralama hizmetimiz ile sizlere her zaman yardımcı oluyoruz.

Karavan Portatif Tuvalet Avantajları

Karavan portatif tuvaletlerin pek çok avantajı vardır. Karavan portatif tuvaletlerin avantajlarından bazıları şu şekildedir:

  • Hafif olmaları sayesinde istediğiniz yere kolayca taşıyabilirsiniz.
  • İçerisinde koku giderici kimyasal maddeler sayesinde kötü koku oluşmasını engeller.
  • Temizliği oldukça kolaydır. Sararma, renk değiştirme gibi sorunlar oluşmaz. Her zaman ilk günkü gibi kalır.
  • Montaj, temiz su irtibatı, kanalizasyon gerektirmemesi sayesinde kullanımı rahattır.
  • Hijyenik yapısı bakteri ve mikrop oluşumuna izin vermez.
  • Yüksek su kapasiteleri olduğu için sürekli depo boşaltmanıza gerek kalmaz.
  • Estetik ve modern görünümlü olmaları sayesinde koydunuz alana şıklık katar.
  • Dayanıklı yapıya sahiplerdir. Zorlu koşullarda bile rahatça çalışır.

Sizin için çekme karavan tuvalet, karavan duş ve tuvalet, prefabrik tuvalet, engelli mobil tuvalet gibi hizmetlerimiz de bulunmaktadır. İhtiyacınıza yönelik hizmetlerimizle sizleri daima mutlu ediyoruz. Kiralama hizmeti sunarak, satın alma işlemine gereksiz para harcamanızı önlüyoruz. Çok az alan kaplayan tuvaletlerimiz sayesinde daha geniş ve ferah ortam sunuyoruz.